Dec 16

Gran recollida de joguines aquest dissabte amb múltiples activitats en 27 punts del territori

  •  Un total de 27 municipis duran a terme activitats de sensibilització i recollida de joguines per a tots els públics aquest cap de setmana relacionades amb la Joguina Educativa.

  • Amb aquesta campanya es pretenen recollir joguines per a infants en situació de vulnerabilitat i sensibilitzar la població sobre la importància i el valor educatiu del joc. 

Creu Roja Joventut organitza  demà, dissabte 17 de desembre, una Gran Recollida de joguines arreu de Catalunya. Per això, realitza tot un seguit d’activitats i esdeveniments amb l’objectiu de donar a conèixer i fer créixer la Campanya de Joguines. Així, es faran activitats en 27 localitats catalanes.

En els punts de recollida d’aquesta jornada, es faran diverses activitats, que aniran des de partits de futbol i classes de zumba fins a tallers de manualitats i de pintar cares, concerts i xocolatades per a tota la família.

A Barcelona, un total de 10 assemblees (Baix Llobregat Centre, Vilanova i la Geltrú, Sitges, Barcelona, Sallent, Moianès, Manresa, Muntanya de Montserrat, Sentmenat i Castelldefels-Gavà-Begues) participaran a la Gran Recollida. A la província lleidatana, es farà recollida a les assemblees de Lleida (local), Pla d’Urgell, La Noguera, Almacelles, Les Garrigues, La Segarra, L’Urgell i Agramunt. A Girona, les assembles que muntaran estands i activitats són Blanes-Lloret de Mar-Tossa de Mar, Girona i Arbúcies i, a Tarragona, les 6 assemblees de la Creu Roja que se sumaran a la Gran Recollida són la de la ciutat de Tarragona, Tortosa, Reus, Amposta, Gandesa-Móra d’Ebre-Ascó i Vila-Seca.

La Campanya de Joguines d’enguany es va presentar el passat divendres 2 de desembre, que enguany duu per lema “Els seus drets en joc”. En aquesta 24ena edició, l’objectiu és recollir unes 70.000 joguines per tal de ser repartides entre més de 25.000 infants. A Catalunya, aquesta campanya es duu a terme a més de 400 municipis, gràcies a la col·laboració de 1.500 voluntaris i voluntàries.

Cal recordar que les joguines recollides han de ser noves, sostenibles, no sexistes ni bèl·liques i, a ser possible, fomentar el joc cooperatiu. Creu Roja Joventut entén que tots els infants, independentment de la situació econòmica de les seves famílies, tenen dret a estrenar una joguina nova.

La campanya a Internet i les xarxes socials

El web de la campanya de joguines

Facebook Creu Roja Catalunya | Creu Roja Joventut

Twitter: @CreuRojaCatalunya | @crjoventut | #campanyadejoguines

Spot de la campanya (català)

Spot de la campanya (castellà)

Falca de ràdio (català)

Share