Dec 21

Creu Roja Joventut necessita joguines sobretot per a infants d’1 a 3 anys i de 9 a 14

  • En aquests moments, manca recollir el 30% de les joguines que Creu Roja Joventut necessita per assolir l’objectiu de la campanya: aconseguir 70.000 joguines per a 25.000 infants en situació de vulnerabilitat.

  • A 12 dies de tancar la campanya, encara falten sobretot joguines per als infants d’edats més avançades (9-14 anys) i per als més petits (1-3 anys).

  • Divendres vinent, 23 de desembre, se celebra el concert solidari “Rock & Joc” a la Sala Luz de Gas. Com a entrada, s’haurà de portar una joguina nova. 

A 12 dies del tancament del a campanya, a Creu Roja Joventut encara li manquen el 30% de les joguines que necessita per assolir el seu objectiu: repartir 70.000 joguines entre 25.000 infants en situació de vulnerabilitat. Principalment manquen joguines per als infants de major edat (9-14 anys) i per als més petits, no tant nadons de 0 a 1, sinó sobretot per als nens i nenes d’entre 1 i 3 anys.

Per als infants de 9 a 14 anys, es recomana donar joguines educatives, com ara llibres, jocs de taula interactius i material esportiu. Per als infants d’1 a 3 anys, es recomana que les joguines promoguin la percepció sensitiva i que no tinguin peces petites desmuntables que puguin ser ingerides.

Com per a la resta d’edats, cal tenir en compte que les joguines no siguin bèl·liques ni sexistes, que siguin sostenibles i que, preferentment, fomentin el joc cooperatiu. Creu Roja Joventut també demana que siguin joguines noves, entenent que qualsevol infant té dret a estrenar-les, sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

Per promoure la recollida de joguines, el proper divendres, 23 de desembre, se celebrarà el concert solidari “Rock & Joc” a la sala Luz de Gas de Barcelona (C/Muntaner, 246), a les 21.30 h, organitzat pels Mossos d’Esquadra, Asociación Actúa i Melodía FM a benefici de la 24ena Campanya de recollida de joguines “Els seus drets en joc”. Les entrades pel concert es poden reservar a: https://www.atrapalo.com/entradas/rock-i-joc_e4796188/. Com a entrada, cal portar una joguina nova.

Dissabte passat, 17 de desembre, també es va celebrar una jornada de Gran Recollida de Joguines, acompanyada d’activitats lúdiques, educatives i culturals en diferents punts del territori català. Gràcies a la col·laboració d’un equip de voluntariat de 134 persones procedents de 32 assemblees locals i comarcals de l’entitat, es va poder recollir 3.340 joguines.

Fins que finalitzi la campanya el proper 2 de gener, també es poden seguir donant joguines a la seu de la Creu Roja a Catalunya i als punts de recollida que apareixen a la pàgina de La Joguina Educativa. També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte 2100-0808-14-0200669005.

La campanya a Internet i les xarxes socials

 

El web de la campanya de joguines: www.lajoguinaeducativa.com.

El web per reservar entrades per al concert “Rock & Joc”: https://www.atrapalo.com/entradas/rock-i-joc_e4796188/.

Facebook: www.facebook.com/CreuRojaCatalunya/ www.facebook.com/crjoventut

Twitter: @CreuRojaCatalunya / @crjoventut / #campanyadejoguines

Spot de la campanya (català): https://www.youtube.com/watch?v=JauSDfDKtBw

Spot de la campanya (en castellà): https://www.youtube.com/watch?v=cpzCgXE8l5A

Falca de ràdio (català): https://www.youtube.com/watch?v=o5MS1r4yShM

 

Share