Dec 24

Creu Roja Joventut necessita joguines, sobretot per infants d’entre 10 i 14 anys

 • En aquests moments, manca recollir el 20% de les joguines que Creu Roja Joventut necessita per assolir l’objectiu de la campanya: aconseguir 70.000 joguines per a 25.000 infants en situació de vulnerabilitat.
 • A 14 dies de tancar la campanya, encara falten sobretot joguines per als infants d’edats entre 10 i 14 anys.
 • Divendres 27 de desembre se celebra el concert solidari del Cor Masculí de Barcelona a la sala Luz de Gas. Com a entrada, s’hi haurà d’aportar una joguina nova.  A dues setmanes de tancar la Campanya #ElsSeusDretsEnJoc, a Creu Roja Joventut encara li falten el 20% de les joguines que necessita per assolir l’objectiu de repartir més de 70.000 joguines entre 25.000 infants en situació de vulnerabilitat. Enguany, manquen sobretot joguines per a infants d’edats més avançades d’entre 10 i 14 anys.

  Ara per ara són moltes les persones, empreses i entitats que han participat en la recollida de joguines arreu de Catalunya. Hi ha més de cinquanta punts de recollida i múltiples activitats per sensibilitzar sobre el dret dels infants al joc. Tot i així, encara necessitem més joguines per arribar al màxim d’infants possibles, sobretot d’edats més avançades.

  Per als infants d’entre 10 i 14 anys es recomana donar joguines educatives com ara llibres, jocs de taula interactius i material esportiu, així com tenir en compte que no siguin bèl·liques ni sexistes, que siguin sostenibles i que fomentin el joc cooperatiu. Creu Roja joventut també demana que siguin joguines noves, entenent que qualsevol infant té dret a estrenar-les sigui quina sigui la situació econòmica de les seves famílies.

  Per col·laborar es poden consultar a la pàgina web La Joguina Educativa tots els punts de recollida de Catalunya i les activitats que s’hi realitzen. Una de les iniciatives tindrà lloc el proper 27 de desembre del 2019 a la sala Luz de Gas de Barcelona (Carrer Muntaner, 246, 08021 Barcelona) on actuarà el Cor Masculí de Barcelona a les 21:30h. L’entrada és una joguina nova sense embolicar i es pot reservar per Atrapalo.com per 0€.

  També es pot col·laborar amb la campanya fent una donació econòmica a través del número de compte 2100-0808-14-0200669005.

   Enguany, per primer cop, la SER a Catalunya participa en la campanya com a mitjà col·laborador D’aquesta manera es volen promoure sinèrgies conjuntes entre Creu Roja Joventut i la SER a Catalunya per donar visibilitat a les respectives campanyes de recollida de joguines i aconseguir arribar en total a més de 35.000 infants.

   La campanya a Internet i a les xarxes socials

Share