Nov 17

Col·labora amb la campanya de joguines “Els seus drets en joc”

Cada any Creu Roja Joventut duu a terme la campanya “Els seus drets en joc” del projecte La Joguina Educativa  a tot el territori català amb la finalitat de poder garantir joguines noves, no sexistes, no bèl·liques i cooperatives als infants que es troben en una situació de vulnerabilitat. Aquest any excepcional, volem impulsar que encara siguin més els infants beneficiaris del projecte.

Considerem el joc com una de les vies més útils per la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica, per tant, invertim tot els nostres esforços per tal que a l’època més significativa de la joguina, cap infant es quedi sense rebre un joc o una joguina partint als valors de CRJ.

Existeixen diferents formes de col·laborar en aquesta campanya, ja sigui fent una aportació d’una joguina nova a diferents punts de recollida o bé a través d’una aportació econòmica. Tota ajuda és benvinguda, i en aquest post us presentem el camí per a poder donar un cop de mà econòmicament.

Clicant a l’enllaç que s’adjunta al final d’aquest text, s’obre la pàgina oficial de Creu Roja, on seguint les senzilles indicacions del marge dret és possible fer una donació econòmica que es destinarà a la compra de noves joguines per a ser entregades a les famílies que més ho necessiten.

Fes la teva aportació aquí! 

Share