Reglament

 

1. La cursa es realitzarà entre el 18 i el 22 de desembre. El lloc serà el que cada participant triï seguint la normativa vigent en quant a les indicacions decretades per la pandèmia.

2. “La cursa solidaria – Els seus drets en Joc” està organitzada per Creu Roja Joventut amb la col·laboració de l’Associació Esportiva Corredors.cat i és oberta a tothom qui vulgui participar. L’esperit de la cursa és sortir a gaudir del que més ens agrada: córrer, i fer-ho a l’aire lliure, aquesta no tindrà caràcter competitiu. En el seu vessant solidari, el 100% de la recaptació serà en favor de la Campanya de Joguines – Els seus Drets en Joc, organitzada per Creu Roja Joventut, la qual està dirigida a infants de tot el territori català per tal que tinguin la oportunitat de rebre joguines noves durant aquestes festes. Per gestionar-ho, les donacions aniran directament a la campanya “Joguina Educativa –Els seus drets en Joc”.

3. La cursa es desenvoluparà seguint les recomanacions del departament de salut per la pandèmia COVID-19, tant pel que fa als temps, distàncies màximes, com a qualsevol altra mesura de seguretat.

4. Per poder participar cal:

5. Juntament amb l’e-mail de confirmació s’enviarà el dorsal del participant. Podrem enviar-vos els dorsals com a màxim el dia 17 de desembre. Les persones que s’inscriguin del 17 al 20 de desembre disposaran d’un dorsal que podran descarregar-se a la web de la Joguina Educativa.

6. Durant aquells dies podeu anar penjant les vostres fotos (kilòmetres, dorsal..) si voleu, amb els Hasthtags:

#ElsseusDretsenJoc

#CursaCampanyaJoguines

al twitter, Facebook i Instagram, anomentant a @CreuRojaJoventut i @Corredors.cat, per poder-les compartir.

7. La participació de l’esdeveniment es fa sota la responsabilitat dels mateixos participants a la cursa solidaria Els seus drets en joc. L’organització s’eximeix de tota responsabilitat pels danys que els participants puguin ocasionar abans, durant o després de la cursa, ells mateixos o a terceres persones.

8. Les persones participants permeten, explícitament, que el seu nom i cognoms es publiquin a la llista d’inscrits.

9. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització i sense límit temporal, el dret de reproduir la seva imatge en qualsevol mena de reportatge o fotografia.

10. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament. L’organització decideix sobre qualsevol incidència que no estigui prevista al mateix.

Share